Развлечения

ЕДИН ДЕН С НОВОРОДЕНО!

Здравейте,
В това видео искаме да ви покажем как минава един ден с нашата дъщеря, Амая. Надяваме се, че ще ви бъде интересно.
Също така искаме да ви запознаем и с нов бранд за спортни дрехи, Newletics. Интересното при тях е, че са изработени от пластмасови отпадъци. Ето и линк за повече информация:
bit.ly/2QrQtDq
Поздрави,
Теа, Амая и Наум

Коментари 

 1. Masha Angelkova

  Masha Angelkova

  преди 22 часа

  Здравейте, Наум и Теа (и Амая:) )! Позволявам си да ви пиша, защото вие казахте, че четете коментарите. Първо, поздравления за хубавите кадри, които правят от това видео едно изкуство. Поводът да ви пиша е вашата история за храненето от шише. Адмирции, че е било с изцедена кърма, но искрено се изненадах от идеята за шишето. Разбирам, че целта е била да се уверите за количеството мляко, което Амая е изпила, но контактът кожа върху кожа, което дава кърменето от гърда, е толкова скъпо за емоционалното и дори интелектуално развитие на детето, че се радвам за всички перипетии, които са ви изкоренили тази идея от главата. Аз самата се цедях два месеца след раждането на моето дете, защото имаше късо френотомче (ципата под езика) и не успяваше чисто физически. След операцията, трябваше да се приучва да сучи от гърда - защото всъщност мускулите, които се ползват при двата вида хранения (шише vs. зърно), са различни. Мускулите, които се ползват при сученето от гърда, са по-благоприятни за развитието на челюстта... Много се отплеснах.. Искам да кажа, че начинът да сте спокойни за поетото мляко е броят на сменените памперси, а в краен случай, има и кантари за прецизно мерене - преди и след хранене, но това е ако много се притеснявате или при консултациите лекарят е отбелязал слабо качване - но аз съм сигурна, че всичко ще е наред! В края на краищата съм благодарна за вашата искреност и това, че с историята си ще избиете подобни мисли на други родители... Природата си го измислила, така е и по-лесно за всички в семейството (без чакане при топленето на мляко при бебето, без отнетото време за цедене при майката, без миене на шишета...). Радвайте се, че кърменето ви се получава. Това е т. нар. течно злато! ... И последно, тъй като съм от хората, които от време на време гледат видеата ви, но не съм абонирана, сега ще се абонирам и се надявам да се радвам на още много такива искрени и красиви видеа! Поздрави :)

 2. mikaela dimitrova

  mikaela dimitrova

  преди ден

  Хора пробвайте да пиете чая , като първо го направите в кана или друг съд. Много по-вкусен е отколкото с торбичката в чашата:):*

 3. Dalia Iordanova

  Dalia Iordanova

  преди ден

  Хахахах, това с тока беше много забавно😄😄😄

 4. Stela Faldzha

  Stela Faldzha

  преди 4 дни

  Здравейте един съвет от мен ,по време на кърмене докато малката хапва недеи да пиеш никакви течности и да ядеш ,защото гърдичките й стават на топчета и ще я боли и много ще плаче :) А колкото повече течности пиеш толкова повече кърма ще имаш :)Да ви е жива и здрава малката принцеса

 5. Petq Laleva

  Petq Laleva

  преди 5 дни

  Много ви се радвам и бих искала да ви попитам какво беше първото усещане, когато се прибрахте у дома тримата❤❤?

  • Naum & Tea / Наум и Теа

   Naum & Tea / Наум и Теа

   преди 4 дни

   Странно.. все едно Амая винаги е била там. 💕

 6. Ivelina N

  Ivelina N

  преди 5 дни

  О да ,като кърмя и настава Сахара в устата ми😂😂😂

 7. Георги Душанов

  Георги Душанов

  преди 5 дни

  Страхотни сте. Със всичко се свиква и със всеки ден ще ставате по-добри. Радвайте се на Амая, защото ще се чудите след 5г. как така толкова бързо лети времето. Да сте живи и здрави и много да се обичате.! ❤️🔝💪

 8. Paloma Prusorov

  Paloma Prusorov

  преди 8 дни

  много топло ми стана от кадрите благодаря ви за това пожелавам ви успешна и много позитивна година

 9. Габриела Гечева

  Габриела Гечева

  преди 8 дни

  Моята малка принцеса Теа е на 3 месеца вече :) първите 50 дни бяха кошмарни от страна на коликите. Дано вашите минават бързо и леко. Искам само да вметна, че докато гледахме видеото не спря да гука и да се хили, просто беше в абсолютен транс и за капак от вълнение имахме мармалад до гърба и над пъпа чак 😁😁😁🤣🤣

 10. Dobi Georgieva

  Dobi Georgieva

  преди 8 дни

  И не надувайте главата на детето с този шум за преспиване на бебето слагайте топли пеленки има си начин....

 11. Dobi Georgieva

  Dobi Georgieva

  преди 8 дни

  Покривайте бебата докато спинка сас една пеленка или одеалче, много ме радвате или си купете лампа с нагревател да не и студено на пиленцето❤️

 12. Христинка Пелинкова

  Христинка Пелинкова

  преди 9 дни

  В момента, в който започвах да кърмя, в първите месеци ужаднявах страшно много, все едно не бях пила вода с дни. Но това е напълно нормално.

 13. Jasmina tery

  Jasmina tery

  преди 9 дни

  Страхотни сте, мъж за пример. Дай Боже такива хубави семейства. Обичам ви......

 14. Георги Узунов

  Георги Узунов

  преди 10 дни

  Здравейте , искам да ви кажа че сте много позитивни и интелигентни хора . Пример за едно младо семейство . Имам и въпрос : Амая хълца ли след като се е нахранила?

 15. Дани Пенчева

  Дани Пенчева

  преди 10 дни

  Браво младо семейството. Бъдете все така себе си и се радвайте на малкото си съкровище. Относно кърменето аз също рязко ожаднявах,когато дъщеричката ми сучеше. Имах чувството, че ми пресъхваше устата и изпивах по 1 литър на всяко кърмене.

 16. Boryana Bogdanova

  Boryana Bogdanova

  преди 10 дни

  Няма такава жажда , като тази на кърмещата майка 🙌🏼😆 Не сядай да се цедиш с помпата или да кърмиш бебенцето , без да имаш до себе си шише вода👍🏼

 17. Denitsa Dimitrova

  Denitsa Dimitrova

  преди 10 дни

  Семейство за пример! Млади, интелигентни и красиви! Продължавайте да споделяте тези съкровени моменти с нас. П.С. Аз също съм млада майка на дъщеричка, бихте ли споделили от къде си закупихте столчето за бебето. В търсене сме на столче, а това е точно по нашия вкус :)

 18. Мирослава Стоянова

  Мирослава Стоянова

  преди 11 дни

  Мислили ли сте да използвате памперси за многократна употреба? Аз планувам да спестя на околната среда памперсите от сина ми.

 19. Борислава Йолова

  Борислава Йолова

  преди 11 дни

  Страхотни сте 😊

 20. An Yzunova

  An Yzunova

  преди 11 дни

  Да ви живо ѝ здраво бебока

 21. An Yzunova

  An Yzunova

  преди 11 дни

  Защо го правите не ви съдя живота си ваш,но от личен опит разбрах,че ,колко по малко хора знаят толкова дълго ще трае щастието ви

 22. Dobromira Kostova

  Dobromira Kostova

  преди 12 дни

  Спрях да гледам на момента с рециклираните пластмасови бутилки. Вече бях афектирана от дългите кадри на памперси в началото. Памперсите са едни от най-големите замърсители. Не може хем сме много загрижени за природата и рекламираме дрехи от рециклирана пластмаса, хем да показваме как ползваме памперси за еднократна употреба. Нищо лично.

 23. Ιωάννα Love

  Ιωάννα Love

  преди 12 дни

  Ах много сте сладки :) много се радвам когато гледам толкова млади хора като вас да са толкова земни скромни и с толкова любов да се отнасят за своето малко детенце! Огромният принос на младия татко е нещо много важно и го поздравявам лично и ви пожелавам от сърце винаги да се обичате толкова много и да бъдете щастливи заедно с малкото ви съкровище ! Сладури :):):)

 24. Меги Петрова

  Меги Петрова

  преди 12 дни

  С Вас ми е положително... ❤️

 25. Симона Пахотова

  Симона Пахотова

  преди 12 дни

  Поздрави от Словакия.. Бъдете живи и здрави!

 26. Вили Илиева

  Вили Илиева

  преди 13 дни

  Искам да ви кажа,че сте страхотни❤️видеата ви са зареждащи и винаги с голям интерес ви гледам.Продължавайте да сте все така позитивни и готини😘😘Желая ви много много щастие и на тримата❤️❤️❤️Нямам търпение за видеото с раждането 😘❤️😘❤️

 27. Силвия Стоева

  Силвия Стоева

  преди 13 дни

  Вчера моят мъник направи два месеца и споделяме почти едно и също ежедневие :) В тази връзка- честита месечинка на Амая! Като ви гледам много се забавлявам ;) и ви се радвам! Продължавайте ,обичам ви!

 28. Силвия Стоева

  Силвия Стоева

  преди 13 дни

  :) страхотни сте

 29. Mariq Gagova

  Mariq Gagova

  преди 13 дни

  Страхотни сте! От моя опит, с моите деца, бих ви посъветвала да използвате козметиката на А-дерма.

 30. Anagreg Hristova

  Anagreg Hristova

  преди 13 дни

  За да се преработи тази пластмаса трябва да се изхвърли на нужните места за тази цел,които в крайблоковите и др. пространства в България липсват...Не мислите ли,че първо трябва да съществуват масово начините рециклируемите отпадъци да могат да стигнат до обработка...българските,защото дрехите на Кауфланд са направени от резделените отпадъци на други държави...Публични личности като вас,могат да помогнат за това,а не само рекламки...Не хейтя,но до колко наистина ви е грижа...Иначе мир,здраве и любов вам!

 31. Кари Николова

  Кари Николова

  преди 14 дни

  Прекрасни сте семейство!Толкова любов,хармония и баланс лъха от вас,че заразявате когато ви гледам.Да ви е жива и здрава малката Амая.Като майка на две деца знам добре ,че няма по толямо щастие от родителството.Желая ви късмет в всяко едно начинание.

 32. anislav iliev

  anislav iliev

  преди 14 дни

  Да ви е жива и здрава малката сладуранка,да сте все така усмихнати ,защото усмивките са щастие. Послепис:каналчето ви е имперско!

 33. danaq miteva

  danaq miteva

  преди 14 дни

  Колко деца имате

 34. Kaniye Çidem

  Kaniye Çidem

  преди 14 дни

  Sizi cok beğendim süper siniz

 35. Гергана Ставрева

  Гергана Ставрева

  преди 14 дни

  Мвого сте готини и вдъхновяващи!Да ви е жива и здрава бебка❤

 36. Mel'sWorld

  Mel'sWorld

  преди 14 дни

  Новият стил на обработване, близките кадри... всичко е топ! Личи, когато “работата” е хоби :-)

 37. Cvetomira Ivanova

  Cvetomira Ivanova

  преди 14 дни

  Прекрасно семейство ❤️. Бъдете здрави и много щастливи, те първа ще Ви се случват разни неща посред нощ😀

 38. Н

  Н

  преди 14 дни

  Да ви е жива и здрава и много да ви радва! ❤

 39. Veronika Varteresqn

  Veronika Varteresqn

  преди 14 дни

  Страхотни сте :)

 40. Nemi Beger

  Nemi Beger

  преди 14 дни

  Красиви и тримата, да сте здрави, поздрави от Германия 🇩🇪 😊❤️

 41. graffomanka

  graffomanka

  преди 15 дни

  За много години. Да сте живи и здрави, както и малката принцеса. От къде идва името на Амая? Вие рециклирате/дарявате ли дрехите си?

 42. Диана Иванова

  Диана Иванова

  преди 15 дни

  Гледах интервюто ви с Ива ,страхотни сте ,много мили .Първото нещо което си помислих когато за първи път видях синът си беше колко е хубав и каква мека кожа има ,от първата секунда го обичах💋❤никога няма да забравя това ,върнахте ме в спомените ми за моето бебче което вече е на 5 години

 43. Sevil Zekerie

  Sevil Zekerie

  преди 15 дни

  Ващо ли е дедето

 44. Adriana Rizova

  Adriana Rizova

  преди 15 дни

  Прекрасни сте! Успешна година и на вас, изпълнена с достатъчно сън и мнооого усмивки! И с двете си деца при кърмене ожаднявах точно така. Една идея: Консумацията на овесени ядки, елда и киноа стимулират кърмата и я правят по-хранителна. Кокосът и кокосовото мляко също, изключително полезно е и за майката и за бебчето. Успех, прекрасно семейство!

 45. JusT Vesko

  JusT Vesko

  преди 15 дни

  Жива и здрава, и много да ви радва

 46. Mihaela

  Mihaela

  преди 15 дни

  Здравейте прекрасно семейство, първо честито за раждането на Амая (не съм сигурна дали ви честитих под друго видео) 🥳🥰 много ви се радвам всеки път когато ви гледам. Когато изслушах историята на първата ви вечер, се сетих за нашата първа вечер след като се прибрахме от болницата с малкия и имахме почти същите премеждия. Бяхме загасили лампите (подготвени за дъъълъг сън 😂🤦🏽‍♀️) малкия разбира се след час се буди с адски рев, хвърчът шишета, разбира се няма време да се сгрее млякото на ботъл уормъра, започвам да го храня, той почва да се дави 😂 изпадаме в паника и незнаем какво да правиме, мъжа ми зяе на мен-аз на него 🤦🏽‍♀️ но.... минава и този период както вече сте се убедили! Продължавайте в същия дух да сте мега яки мама и тати! Поздрави от мен 😘❤️

 47. Diana Dimitrova

  Diana Dimitrova

  преди 15 дни

  2:32 Теа, къде кърмиш бебчето тук? Страхотни сте, прекрасно семейство! Бъдете здрави и се радвайте на всеки миг заедно!

 48. Андриана Стойкова

  Андриана Стойкова

  преди 15 дни

  Прекрасни и сладки! 🥰 Трио "Слънчица"! ♥️

 49. Dee eeM

  Dee eeM

  преди 15 дни

  Да ви е живо и здраво бебчето, много сте готини и позитивни! По повод неспането на Амая - проверете в интернет има много информация за това, а и книгата на Frans X. Plooij the Wonder weeks се обяснява, че развитието на бебчетата не става постепенно, а с така наречените скокове в развитието, така когато има скок в развитието бебчетата не спят добре и са необичайно неспокойни, на мен лично страшно много ме успокояваше, когато погледнех седмица 5 е нормално, 8, 12 и т.н. (има ги в интернет “your baby‘s 10 great fussy phases“). Всичко добро и за напред и поздрави, Дарина

 50. Aneliya Tsarevska

  Aneliya Tsarevska

  преди 15 дни

  Прекрасни млади позитивни родители. Пример за подражание и възхищение. :)

 51. Светлана Георигиева

  Светлана Георигиева

  преди 15 дни

  Сега ви гледах по Нова. Имаше един кадър на бебето в стол за кола. С най-добри чувства ви съветвам да се информирате как се поставят колани правилно и безопасно. Успех.

 52. Славянка Славчова

  Славянка Славчова

  преди 15 дни

  Страхотни сте! Толкова сте сладки, направо не мога да спра да ви гледам. Евала правя за това, че Наум помага на Тея да си почива, защото те първа ще започва по тежката част с недоспиването и 😘😘😘 Няма да ви е лесно, но като се подкрепяте и си помагате всичко ще е наред. 🤗 Нямам търпение за следващия влог...

 53. Виктория Станкова

  Виктория Станкова

  преди 15 дни

  За коликите изключително много помага Eapumisan comfort и Infacol . И двете ми деца съм ги давала и наистина помагат.

 54. Denislava Videva

  Denislava Videva

  преди 16 дни

  Има едни шишета които се натискат отпред и тогава се пуска млякото или друго

 55. Аделия Данова

  Аделия Данова

  преди 16 дни

  Здравейте, аз също бих искала да видя видео,в което Теа разказва по подробно за самото секцио и възстановяването след него,защото на мен ми предстой раждане и още се чудя какво да избера.😊😊😊

 56. Diliyana Petrova

  Diliyana Petrova

  преди 16 дни

  Здравейте! Рецептата срещу колики е - търпение! Моето дете страда все още с тях, а е на 2м и половина. Саб Симплекс, Еспумизан Л, Лефакс, Инфакол са с една и съша активна съставка - Семетикон.При моето дете категорично не подейства.Био Гая е пробиотик, но той директно го изплюваше и наставаше рев.Пробвах и колан с черешови костилки, и освен, че не действаше, то веднъж му се зачерви кожата на коремчето от него.В момента му давам капки Colief, чието съдържание е на Lactase Enzyme, който неутрализира киселиността на млякото/кърмата и облекчава излизащите газове.Не знам дали,защото моят юнак ги израства или е от капките, но действат.За кърменето бих посъветвала да намерите в Гугъл блогът на Христина Янева-Хедра - серцифициран консултант по кърмене.Има страхотна и полезна информация за нови родители като нас.Аз също съм прясна в това начинание, но бих дала съвет на Теа - събуждай Амая, за да я храниш и не я оставай да спи по 4-5часа.Това е голяма пауза и по този начин можеш да намалиш лактацията си, тъй като женското тяло произвежда толкова кърма, колкото бебето пожелае, т.е. в един момент може да не е достатъчна нуждите на Амая.Тя е мъничка, за да прави толкова голяма пауза между храненията.А ако ти е жал да я събудиш - взимай помпата, за да симулираш сученето на бебето, както и да облекчиш себе си. :) (П.С. Живея в Англия и тук моето ДжиПи ми каза следното за коликите: Колкото повече пораства детето, толкова по-леки стават и коликите, защото не само то расте, а и органите му, а функциите им се подобряват с времето.Каза, че реално лек за тях няма - да използвам слинг, гушкане, по-често на гърда(за успокоение) и търпение.)

 57. Mari Nakova

  Mari Nakova

  преди 16 дни

  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️💚🙂💚

 58. Arlen Arlen

  Arlen Arlen

  преди 16 дни

  Де да беше и моя мъж такъв грижовен.и аз имам новородено на месец и половина но той не ми помага по никакъв начин на всичкото отгоре иска и да му готвя и какво ли не още...

 59. Кристина Трифонова

  Кристина Трифонова

  преди 16 дни

  Супер сте много късмет и усмивки и здраве на малката принцеса. Какви памперси ползвате?

 60. Polina Staneva

  Polina Staneva

  преди 16 дни

  И аз бях постоянно жадна докато кърмех. Мога да ви посъветвам да не къпете бебето всяка вечер. То не е мръсно, а и не е и полезно. Най добре е 3-4 пъти в седмицата. Коликите ще преминат като мине 5кг.

Напред