Коли и превозни средства

ДЖИП до 5000 лева - Предизвикателство | BG CARS UNITED

BG Cars United и втори епизод от търсенето на ДЖИП / SUV / Crossover до 5000 лева.
Разкриваме още малко от идеята за бъдещата покупка. Продължава и сравнението на SUV класа с нормалните леки автомобили. Този път сравняваме и качествата на различните SUV-та. За финал... разбира се съвети за покупка на употребяван автомобил.
- AMIGO LEASING:
Кандидатствай за оферта за лизинг тук - bit.ly/2Oi2gCS
- Провери VIN номер и история на автомобил с CAR VERTICAL тук - www.carvertical.com/bg/landing/v3?a=bgcarsunited&b=d8ac5238&voucher=lbgcarsunited
- BG Cars United във Facebook: BgCarsUnited
- Канал SIMPL Bulgaria в BGplayer тук - bgplayer.info/tv/9KzgxXMe5w6-324oY_GmBw
- Възстановяване на стар или издаване на нов VIN номер тук - www.sba.bg/кога-се-възстановява-или-се-поставя-но/
#SUV #Crossover #ДЖИП

Коментари 

 1. Kiril Kushev

  Kiril Kushev

  преди 3 дни

  За тия пари Киа Соренто първа генерация ,цяла рама ,бензин,бързи бавни става на газ,евтина поддръжка.Всъщност защо не и направиш едно ревю.Задвижването е същото като на Теракана който си показал.

 2. Jig Saw

  Jig Saw

  преди 5 дни

  Доколкото разбрах до 5 бона да търся G класа, Ленд Роувър, Вранглер...

 3. Симеон Колев

  Симеон Колев

  преди 8 дни

  На тоя анимационен герой няма ли кой да му изкара бастуна от задника? То не са стойки, то не е дикция, жестикулации... Джип и СУВ било едно и също нещо и той не правил разлика :D :D Нарицателното "джип" идва от използвания през втората светована война Willys(G.P. - "General Purpose" car), а не от Jeep. Поинтересувай се малко какво е CUV("паркетник"), какво е SUV("джип") и каква е разликата между тях. Като цяло си прав - паркетникът е със независимо окачване, а джипа е на шаси/рама/цели мостове. Айде жив и здрав и ако не ти се получава с ревютата, винаги можеш да станеш стюардеса на самолет ;)

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 6 дни

   Нещо да добавиш? :D

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 7 дни

   Много е лошо когато си чел, но не си дочел и започнеш да демонстрираш някакви познания, а накрая се изложиш публично... Имаш ли представа, че Willys - Overland, Ford и American Bantan (на които е дизайнът) стартират производството на Willys MB (първият JEEP) през 1941г. и само две години по-късно (13 февруари 1943г.), Willys - Overland подават заявление за запазена марка на термина "Jeep". Поради проблеми с патентното ведомство и жалби от страна на Willys - Overland нещата се бавят, но в крайна сметка на 13 юни 1950г. търговската марка "JEEP" окончателно им е присъдена. Надявам се след това леко историческо отклонение, кашата в главата ти вече да е добила вид на нещо и да знаеш, че Willys MB е първият JEEP и по-важното, че това е едно и също нещо (Jeep Willys)! И както казах във видеото - Jeep e Джип и това е търговска марка, бранд, а не цял раздел/клас автомобили какъвто е SUV класът! Малко се получи българският израз "На стар краставичар - опитваш краставици да продаваш". Не от вчера се занимавам с ревюта, а още по-отдавна се интересувам от автомобили и със сигурност знам каква е разликата между CUV и SUV. А ако ти знаеш, ха сега кажи има ли разлика между SUV и това, което визира българинът в думичката "Джип" :D Естествено, че не... Както казах във видеото "като цяло това е едно и също нещо".

 4. Atanas Draganov

  Atanas Draganov

  преди 10 дни

  Относно катастрофа 7:15.. 7:30 рама СУВ или .. bgplayer.info/show/bUxMYW5Qd1JnaW8.html

 5. Венислав Здравков

  Венислав Здравков

  преди 10 дни

  Хареса ми как ги обясни нещата. Дори и хора без техническа грамотност ще те разберат. Ако беше обяснил какви са разликите между задвижванията (фул тайм, парт и т.н.) информацията щеше да е пълна. Хареса ми коментара ми относно журналисти описващи СУВ/ висопроходими автомобили без никакво разбиране за този клас. Немското Auto Bild сравняваха Q3 и легендата Suziki Jimny и изкараха, че втория нищо не струва, защото сравняваха само поведението на пътя. Без значение, че Jimny минава, без проблеми, от там откъдето аудито не сме дори и да мечтае.

 6. Valentin Stoyanov

  Valentin Stoyanov

  преди 10 дни

  Здравей, предстои ми закупуване на първата ми кола. Можеш ли да ми дадеш съвет кое е по добро на старо- газ-бензин или дизел. За дизела знам, че има по-голяма вероятност нещо да се счупи, и че е по-скъпо.

  • Valentin Stoyanov

   Valentin Stoyanov

   преди 7 дни

   Благодаря много за отговора! Аз също искам да сложа нова газова, но понеже съм ученик и нямам големи доходи предпочитам да е със сложена газова, а това си има свои недостатъци.

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 7 дни

   С бензина ще имаш по-малко главоболия при евентуални технически неизправности. Принципно обявите на употребявани автомобили, продаващи се с газова уредба, навежда на мисълта, че колата вероятно е карана доста, за да възникне нуждата от спестяване от гориво. Но... В България така или иначе поради ниските заплати, търсим варианти всичко да ни е по-евтино и е възможно да има газ, но колата да е експлоатирана нормално (около и под 10 000км на година). Тук вече трябва да прецениш какво е положението по общото състояние на автомобила. В семейството предпочитаме да си вземем бензинова кола и лично да си поставим газова уредба.

  • Valentin Stoyanov

   Valentin Stoyanov

   преди 10 дни

   Забравих да спомена, че бюджета е нисък(около 2500лв) и ще се кара по около 40 км на ден.

 7. Pine Pinev

  Pine Pinev

  преди 11 дни

  Принципно, за 5 000 лева много трудно може да се намери читав автомобил. Със сигурност за няколко години ще налееш още толкова но по малко. За джип е още по-трудно просто, защото има допълнителни системи и т.н. Ако си майстор, може би има резон да търсиш нещо, което можеш да стегнеш сам. Интересно е предизвикателството. Ще следя с интерес.

 8. lamzan91

  lamzan91

  преди 12 дни

  Все едно всеки ден сте в гората...

 9. Atanas Atanasov

  Atanas Atanasov

  преди 12 дни

  В този ценоразпис може Daihatsu Terios в малкия данък стават за черно бащата има такъв хем за лов хем за градско става :)

 10. Dobrin Neychev

  Dobrin Neychev

  преди 12 дни

  Може ли ревю на Jaguar xf 2009 +

 11. АВТОШКОЛА ДИНЕВИ

  АВТОШКОЛА ДИНЕВИ

  преди 13 дни

  Terracana е ТОП !

 12. JustRide TM

  JustRide TM

  преди 13 дни

  Здравей! Имам малко страничен въпрос, може ли да ми кажеш къде в Пловдив извършват монтаж на камера за заден ход, понеже ще си закупувам скоро, но незнам къде да отида да ми я сложат?

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 7 дни

   Румен се казва човекът и се намира на в началото на улица Авксентий Велешки на кръстовището с булевард Христо Ботев (Сточна гара). Може да попиташ за монтаж на такава камера. Опитай и при сервиз VG Sound Пловдив.

 13. Miro Todev

  Miro Todev

  преди 13 дни

  Защо тези от Car Vertical са направили приложението платено? И защо цената е толкова висока?

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 13 дни

   Ако няма приходи, няма да съществува. Работата им е свързана с пътувания, срещи и поддържане на база данни.

 14. Filip Dimitrov

  Filip Dimitrov

  преди 13 дни

  Teracana с рама ли е?

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 13 дни

   Да.

 15. Цветaн Михaйлов

  Цветaн Михaйлов

  преди 14 дни

  С две думи, не си намерил нищо за тия пари и слагаш всичко под общ знаменател. Сравнително нов джип, не милионник на 20г., поне 8-10к лева. Не винаги джипа е по-добре от комбито и е с повече обем.... Има много джипове които са с по-малко или равен обем на някои комбита.

 16. daniel kanchev

  daniel kanchev

  преди 14 дни

  Може ли да направиш клипче между Сеат Леон и Сеат Ибиза кой от тях е по-хубав и е по-здрав

 17. Веселин Желязков

  Веселин Желязков

  преди 15 дни

  Какво го хвалиш този Хюндай. Всичко му е по-скъпо-гуми,изобщо не е стабилен,частите са двойно по-скъпи. Аз бих избрал комбито-надежден автомобил,също можеш да си го пълниш с багажи. Частите са евтини,а втора употреба има колкото си искаш.

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 13 дни

   Мнението за Хюндая от личен опит ли е или е на база предположения? И с какво го сравняваме в крайна сметка..? Ето едно сравнение с моя Мерцедес CLK 200 komoressor със 192к.с. Гуми 17 инча на прилична марка, възлизат на същата или по-висока цена от тези на въпросния Хюндай. Разходът на гориво е по-висок при CLK-то. Трябва да сложа газ, за да бия хюндая по този показател. Данък и застраховка са по-високи за CLK-то. Кои части са по-евтини, кои ще вземеш втора употреба и преди на напишеш коментара, опита ли да направиш търсене в някой от сайтовете за автомобилини обяви на Hyundai Terracan на части? Веднага излизат две страници с възможности... Относно пътното поведение, на нормален извънградски път или магистрала, е имало случаи, в които съм "цедил" SUV-то, без това да води до какъвто и да било дискомфорт на пътниците. Накланянето се усеща в къси или последователни завои и то при опит да се превземат с висока скорост. Но не мисля, че 6 до 10км/ч по-малко в завоя на планински път, са от значение когато искаш да стигнеш със сигурност там, за където си тръгнал. Не се е налагало да носиш багаж за излет край реката 3 километра на ръце, а край теб хора с SUV-та да хвърчат по неравния терен... След подобна случка със сигурност би се замислил колко може да разчиташ на комбито си, което те чака чааааак в началото на черния път.

 18. BoRyO

  BoRyO

  преди 16 дни

  Презентираш симпъл великата услуга... Агитираш хората, но ти не посягаш към тази уникална услуга. Не разбирам...

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 16 дни

   Симпъл с дългосрочен наем на чисто нови автомобили. Не търся нов автомобил, нито имам желанието той да бъде заменен след 3 години. :)

 19. юлиан спасов

  юлиан спасов

  преди 16 дни

  Хлебарката е добър избор

 20. Kristian Yordanov

  Kristian Yordanov

  преди 16 дни

  Преувеличаваш за безрамните автомобили. До проблеми в геометрията на купето или разбиването му може да се стигне при супер неуспешни, вероятно и гнили модели, и то при доста голям зор. Нивата е първият безрамен "джип", и служат на горските, на полицията по 30+ години без да станат на "кашон", въпреки че са карани по чукарите и гният на поразия. И като спомена Jeep, много ме радва Cherokee XJ. Толкова ръбест агресивен дизайн, запазен в черен цвят, висок, изглежда много красиво. Наясно съм че има куп недостатъци, че салона е мизерен, но като се вложат пари в него може да изглежда изумително. Много добре му стоят разни масивни ролбари, лебедки, раздувки на калниците, затъмнени задни стъкла и така нататък.

 21. stugutka

  stugutka

  преди 17 дни

  Още един много полезен клип!

 22. svetlin spasov

  svetlin spasov

  преди 17 дни

  bihte li napravili klip za volvo xc60 D4 sled 2014 godina molya vi.blagodarya

 23. Ivo Ganev

  Ivo Ganev

  преди 17 дни

  Honda CR-V с автоматична скоростна кутия Jeep Grand Cherokee с автоматична скоростна кутия Toyota RAV4 с автоматична скоростна кутия

 24. Boian Raichev

  Boian Raichev

  преди 17 дни

  Great Wall hover cuv здрави са, евтини за поддържане, със заводско газово 140кс.

 25. KingBooker89181

  KingBooker89181

  преди 17 дни

  не знам защо наговори толкова много глупости,относно това че на комбито спокойно трябвало да изчезне думичката семейна към нея ?? с такова изявление трябва да си изтриеш целия канал наистина,колко комбита си имал и ползвал пълноценно?ами разхода на една такава и един барутник като твоя? ами данъците ?ами поддръжката? сигурно окачването на един такъв камион е от по лев и 50? и то семейството ще плаща,това е семейното а комбито не,я се огледай колко комбита има по улиците и колкот такива като тоя курник,или българина не знае и трябва да му се каже истината и да го научат....да не говоря колко неща побира едно комби от класа на пасата и други като него....наистина малко по сериозно друг път

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 17 дни

   Неслучайно във видеото сложих текст с минималния обем на багажника на най-новия Пасат и го сравних с минималния обем на багажника на т. нар. "барутник/курник"... С просто око се вижда почти двойната разлика в обема от 650л до 1170л. Пасатът наистина може да събере същото количество, но само ако е с паднала облегалка на задната седалка. А пасажерите от заетата с багаж задната седалка, може да преместим на покрива... Кое не е ясно? Още по-зле щяха да изглеждат нещата ако бях взел за сравнение някой по-стар и по-малък модел комби. Ц-класата от видеото е с минимален обем от 470л. Данъкът на този Теракан е по-малък от този на CLK-то ми. За да го бия по-разход на гориво, трябва да сложа газ на CLK-то. Или отново сравняваме малолитражки под 100к.с. с коли, с прилично задвижване и търсим равносметка? Не си измислям аз нещата... Това е положението при по-новите автомобили в момента. Вече има SUV алтернатива на всеки един клас автомобили. Давам пример с Mercedes и моделите A-class/GLA, B-class/GLB, C-class/GLC, E-class/GLE и S-class/GLS. Повечето от тях са със същите агрегати като на автомобилите, на чиято база са направени и няма почти никаква разлика в разхода на гориво или данъка. По желание, много от тях могат да се закупят със задвижване само на едната ос, така че дори там няма разлика в поддръжката. Бъдещето върви в тази посока.

 26. Diyan Dimov

  Diyan Dimov

  преди 17 дни

  Toyota Rav4, проблемът е, че държат високи цени и изборът на 2-ро поколение е доста малък до 5000 лв.

  • Jordanco Miladinov

   Jordanco Miladinov

   преди 17 дни

   Tova e zatoa sto Tojota e 1kacestvo

 27. Pavel Pekarek

  Pavel Pekarek

  преди 17 дни

  Изгледах видеото.. ии да, честно казано не съм особено впечатлен. Разяснението за Jeep, супер коректно, което си е така си е така, но не съм съгласен с теорията за возията на масата къси бази и може би, тъй като явно е втори клип от поредицата, ми се ще вече да чуем предложения, тъй като аз лично смятам, че читав сув за 5000 много трудно би могло да се намери

 28. Любомир Лахчев

  Любомир Лахчев

  преди 18 дни

  Ние сме пет членно семейство, и избрахме бус, а не suv. Шофирайки Опел Виваро сега съжалявам колегите с SUV-та дето си качват багажа по покривите, и вътре им е тясно...

 29. Angel Valnev

  Angel Valnev

  преди 18 дни

  Лада Нива или Уаз 469

 30. Vasil Petrov

  Vasil Petrov

  преди 18 дни

  E super oshte neshto koeto v Bulagarq se otkri mn qko. Tova e kato panpers koeto vsashnost e markata a destvitelno tezi neshta se narichat peleni

 31. Александър Цветков

  Александър Цветков

  преди 18 дни

  Браво за разясненията!

 32. Georgi Karagyaurov

  Georgi Karagyaurov

  преди 18 дни

  Много добро видео!

 33. Венци Георгиев

  Венци Георгиев

  преди 18 дни

  Не и като си с ауди 😉

 34. Simeon Stoynov

  Simeon Stoynov

  преди 18 дни

  Привет г-н Нанков! С интетес следя вашите канали и ги намирам за интересни, поучителни и разнообразни. Това е поредното добро видео, кратко, точно и полезно. Далеч съм от мисълтта да Ви критикувам, но бих дал съвет. Името на видеото (лично според мен) не подхожда изцяло на този епизод. Може би точно за това са тези около 10% нехаресвания. Винаги съм кликал палец нагоре, тук просто ще се въздържа да сложа лайк. Продължавайте с тези полезни за нас видеоматериали. Късмет!

 35. bgDripi†bg

  bgDripi†bg

  преди 18 дни

  Живот и здраве до 2години може и аз да си купя Нисан кашкай те са по 5-8хил. и ми харесват може да направиш ревю на нея

 36. Vankoni00

  Vankoni00

  преди 18 дни

  Поздрави за видеото, преди някоко години бях пред подобно търсене, джип 4х4 до 5-6к лв (не сув) за втори автомобил.След дълго търсене взех Нисан терано дълга база 2004г. Доста добри офроуд възможноти за сток, голям багажник (7места) нищожна подръжка, не лошо пътно поведение.

 37. Mihail Stoyanov

  Mihail Stoyanov

  преди 18 дни

  здрасти, направи едно ревю на FORD MAVERICK

 38. Maria Dincheva

  Maria Dincheva

  преди 18 дни

  ще се взима ML значи :D

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Много предвидим съм станал :D

 39. nikolai gichev

  nikolai gichev

  преди 18 дни

  А какво ще кажете за kia sorento? Добър ли е?

  • boblackmetal

   boblackmetal

   преди 18 дни

   Много повече от добър, 2005 140к.с., продавам го защото вече не съм в БГ. Ако имаш интерес пиши, но подаръци не правя, т.е. тая цена от 5 хил. лева за класа на Теракан, Соренто, Рекстън и Терано няма нищо общо с реалността.

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Добър е.

 40. Umbra says

  Umbra says

  преди 18 дни

  Някое Subaru - Forester или Outback. Много здрави машини, подлежат на всякакви модификации. Естествено, човек трябва да знае лимита на възможностите си! За Subaru-то: Добро управление и пътно поведение Нисък център на тежестта Надеждни Достъпна цена Изключително добро пълно предаване Висок клирънс Много практични

 41. Любослав Петров

  Любослав Петров

  преди 18 дни

  Honda HRV

 42. Viktor Surlekov

  Viktor Surlekov

  преди 18 дни

  За 5 бона няма как да се купи нищо читаво.Поне 8.

 43. Цар Опел

  Цар Опел

  преди 18 дни

  Sang Yong Rexton 2.7 CDI (Мерцедес двигател)

 44. radian kirchev

  radian kirchev

  преди 18 дни

  Като рекламираш тоя сайт Car Vertical, защо не покажеш реално какви коли си проверил и каква информация си получих. Аз проверих един ML 2007г., дадоха ми информация само с какви ексти е излезнал и нищо друго. Всеки един безплатен вин декодер ти дава тази информация. Потърсих и мнения в форумите за тая сайт и всички бяха че сайта не работи, плащате, а реално не получавате информация.

  • Mariyan Marinov

   Mariyan Marinov

   преди 16 дни

   моят опит е същия - нищо повече от безплатен сайт за същата услуга!

  • radian kirchev

   radian kirchev

   преди 17 дни

   Добре е замислен сайта. Дано го развият и за напред да разполагат с по-голяма база данни. Така и клиента ще доволен, че е платил и е получил информацията която го интересува.

  • Pine Pinev

   Pine Pinev

   преди 18 дни

   Идеята на сайта е добра, но политиката им прилича повече на мошеници на дребно. Няма лошо да платиш и да получиш информация, но да се плаща предварително и после да не получаваш нищо, си е по-скоро измама. Все едно да влезеш в магазин, да не намериш каквото ти трябва и на излизане да ти кажат: "сега дай 10 лева, понеже влезе в магазина ни". Според мен, ако си сменят политиката, ще имат много повече успех. Естествено, това ще е ако наистина имат база данни, а не просто няколко автомобила.

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Както споменах във видеото, за коли на по-голяма възраст е възможно да не се появи нещо особено. В такъв случай може да пишете на zdrasti@carvertical.com и да обясните случая. От друга страна не знам за друг подобен сайт, който да дава информация дали въпросния автомобил има проблени със закона в различни държави. Което е в пъти по важно при закупуването на стар автомобил нов внос, от това какви екстри за заложени заводско в него. Дали ще се появят данни за инциденти също е относително. Може да нямат данни, а може и колата да не е имала фрапиращи инциденти по принцип. Затова най-добрият вавиант в такъв случай е въпросът да се отнася до отделът за работа с клиенти и евентуално да възстановят сумата.

 45. Ivanka Ivanova

  Ivanka Ivanova

  преди 18 дни

  Направи ревю на opel zafira C

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Като се постопли ще се постарая :)

 46. Ivan Runtev

  Ivan Runtev

  преди 18 дни

  кога ще има ревю на Фиат крома

 47. FFsolutions

  FFsolutions

  преди 18 дни

  Много полезно и интересно! Но, не сте съвсем прав по отношение на сигурността и старите СУВ на рама body on frame) тъй като те са податливи на преобръщане, и като цяло не малка част от СУВ, до един момент в който това бе преодоляно като проблем от производителите. В допълнение не дебелото желязо е важно при удар, а възможността на автомобила да се смачка до вътрешната клетка където са пътниците, за да поеме енергията на удара. Деселерацията нанася най-много поражения по вътрешните органи и плануваното смачкване обира тази енергия. И на последно място вижте small overlap тестовете въведени 2013 от IIHS, които не се правят в Европа. Дори СУВ се представят Катастрофално (с главно К) там, направо е страшно... да пази Господ!

  • boblackmetal

   boblackmetal

   преди 13 дни

   @FFsolutions Гледал съм клипове катастрофи от Русия с моя корейски кютюк. „Чуека“ е направен като танк и минава през другите като през масло, с малко драскотинки. Най-много да ти се наложи да пуснеш чистачките, за да изчистиш някой бъбрек от предното стъкло. :D В кръга на шегата... :) Съобразена скорост и внимание- това е най-важното и пази Боже от идиоти по пътищата!

  • FFsolutions

   FFsolutions

   преди 13 дни

   boblackmetal не визирах шофиране а удар с друг автомобил. :) там книжката няма да помогне, за жалост.

  • boblackmetal

   boblackmetal

   преди 18 дни

   Приятел, във всяка книжка на SUV пише къде се намира центърът на тежестта и предупреждение как да се шофира. Който го мързи да чете наистина си е податлив на обръщане.

 48. bar dips

  bar dips

  преди 18 дни

  Kude tochnonenpolyankata

 49. Nikolay Mutev

  Nikolay Mutev

  преди 19 дни

  малко се отнесе със сухата теория .Нямаше представяне на конкретни джипки за до 5000лв,което подсказваше видеото ...

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Това е поредица от няколко епизода, целяща да покаже целия процес при избор на такъв автомобил. Много хора не са наясно с детайлите и от там подхождат с несигурност, или вземат нещо, което не им дава очакваното. Идеята не е просто да нахвърлям някакви марки и модели... Замисълът е хората да знаят защо съм ги посочил. А аз ще ги посоча или отхвърля, точно заради нещата, които изброих в това видео.

  • Nikolay Mutev

   Nikolay Mutev

   преди 19 дни

   чао

 50. Alex Ned

  Alex Ned

  преди 19 дни

  Бате, направи едно ревю на този Теракан. Помислих, че видеото е за ревю на този джип и само затова гледах видеото

  • Alex Ned

   Alex Ned

   преди 16 дни

   По същата тема. Какво мислиш зa. SUBARU B9 Tribeca от доста време чакам да направите ревю. Ето давам предложение, ако имаш възможност

  • Alex Ned

   Alex Ned

   преди 18 дни

   @ulqDDD Видях го без да искам след това. Супер машина е, но такива запазени екземпляри, с толкова екстри трудно се намират. Само трошляци в нашите сайтове

  • ulqDDD

   ulqDDD

   преди 18 дни

   Един от първите му клипове като започна беше за Теракана. Влез в канала и го потърси.

 51. Мартин Рачев

  Мартин Рачев

  преди 19 дни

  Купи си Е класа комби 210-ка и поръчай на някой да ти я направи висока, ще станат страшни клипове :D

 52. Slavyan slavov

  Slavyan slavov

  преди 19 дни

  Бих ти препоръчал Ssangyoung Rexton 2.7 ръчни скорости, с двигател и кутия на мерцедес е, по широк и дълък е от МЛ-а, подобен на хюндая който показа е на обем, проходимости и прочие, но е малко по евтин.

 53. Алекс Кръстев

  Алекс Кръстев

  преди 19 дни

  Има ли безплатна версия на това карсвертикал ?

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   За съжаление не.

 54. Ilker Ahmed

  Ilker Ahmed

  преди 19 дни

  Една идея за next video ,видове задвижване fwd rwd awd 4wd 4x4 Part time -full time

  • Веселин Скравенски

   Веселин Скравенски

   преди 16 дни

   @Ilker Ahmed не е вярна информацията....това което описваш е блокаж. 4х4 си е 4х4, без значение предно или задно задвижване, при мен основното задвижване е предно, с вискозитетна муфа, която пуска 50/50 към задните колела, нормално е 70/30 за предните. Така или иначе си е AWD защото се задвижвам всички колела

  • Ilker Ahmed

   Ilker Ahmed

   преди 18 дни

   Не е баш така както казваш awd ALL-WHEEL DRIVE върти всички колела, но не винаги. До това се стига само, когато възникне съответната ситуация (хлъзгав път или труден терен). 4WD или 4х4Тази система се използва при тежките и мощни всъдеходи, които винаги се нуждаят от максимална тяга. Повечето от тях по принцип са със задно предаване и благодарение на раздатъчна кутия мощността се предава и на предните колела. Някои машини непрекъснато се движат в режим 4х4, като мощността се разделя по равно между двете оси. Взето от интернет

  • Ivalin Petrov

   Ivalin Petrov

   преди 18 дни

   Иначе идеята е добра

  • Ivalin Petrov

   Ivalin Petrov

   преди 18 дни

   Awd и 4wd са почти едно и също нещо...само казвам😀

 55. ivailo petrov

  ivailo petrov

  преди 19 дни

  Евала маняк

 56. Anton Dangov

  Anton Dangov

  преди 19 дни

  Ванка, спрял съм се на Мецедес МЛ 320 /2003 -2004/ с газ естествено. Какво ти е мнението за модела?

 57. Ивайло Кънев

  Ивайло Кънев

  преди 19 дни

  Вземи си NISSAN TERANO ll 2005

 58. Kratos

  Kratos

  преди 19 дни

  За кво са ви джипове не мога да разбера. 70% от хората с джипове са качвали само и единствено бордюри с тях. Да си гъзар да спреш бангията до стълбите на входа щот можеш.

 59. SmyrfY

  SmyrfY

  преди 19 дни

  Kia Sportage е истината. Вече има една на редукторни мостове в България, време е за втора такава. :D

 60. Nikolai Ivanov

  Nikolai Ivanov

  преди 19 дни

  Ще спестиш 60-70 лева за път но ще дадеш 29 лева на тоя саит със съмнителна информация? За много коли съм ходил и винаги набелязвам няколко в региона, не ходя само за една!

  • huskataa

   huskataa

   преди 11 дни

   @BGcarsUnited Ти, ако трябва да смяташ всичко значи трябва и хляб да не ядеш

  • BGcarsUnited

   BGcarsUnited

   преди 18 дни

   Зависи от бюджета и от това, което търсиш. В моя случай няма голям брой автомобили, които да предизвикат истински интерес за задълбочена проверка на състоянието им. От друга страна често се случва така, че тъкмо си бил до Враца да видиш кола и след седмица пак във Враца, изникне обява на нещо друго, което ти дръпне окото. В един момент си хвърлил пари в обиколки, колкото за първоначално обслужване на бъдещата покупка.

Напред