Музика

Веси Бонева & Лъчо [ СкандаУ ] - Нецъфнали Рози [ Official 4K Video ]

Музикален продуцент - Светлин Къслев
Аранжимент - Светлин Къслев
Текст - Веси Бонева, Светлин Къслев и Лъчо (СкандаУ)
Микс - Светлин Къслев
Stems Master - Rosen Stoev - Reptilla SRP Studio
Видео: Buddubbaz Tape Company
Режисьор и Монтаж - Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)
Оператор и Цветови Корекции - Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)
Асистент и Оператор - Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company)
CGI - Радослав Укалски | Rapan.Studio
CGI & Compositing: Радослав Укалски | Rapan.Studio
3D Artist - Павел Гайдаров | Rapan.Studio
Credit Art - The Handmaid's Tale
Стилист - Стоян Стоянски
Грим - Пепа Стоянова
Коса - Sponsored by Murphy Style
Sponsored by Star Nails Bulgaria
►Специални благодарности към участващите:
Стефан Цирков, Алпер Чочев, Борислав Йосифов, Мартин Радулов (DJ MATI), Цветан Ауад (Цецо от My Place), Константин Халачев, Станислав Пеев, Станимир Георгиев, Жулиан Христов, Тодор Димитров, Мирослав Стаменов, Васил Василев (Миро и Васето от Cairo)
Росица Терзийска, Вероника Бойчева, Миглена Ангелова, Паула Макавеева

►instagram's :
Vessy Boneva
►instagram: bit.ly/2k6Un7c
►Facebook: bit.ly/2lPHi2w
Лъчо (СкандаУ)
►instagram: bit.ly/2sfK41H
►Facebook: bit.ly/2m5KnM5
Светлин Къслев
►instagram: bit.ly/2LpU3Zy
►Facebook: bit.ly/2lPtKEd
Стефан Маринов (Buddubbaz Tape)
►instagram: bit.ly/2KXrRxD
►Facebook: bit.ly/2FQkLc0
Петко Андонов (Buddubbaz Tape)
►instagram: bit.ly/2FeITUD
►Facebook: bit.ly/2M7x1H6

Коментари 

 1. Peter Bozhilov

  Peter Bozhilov

  преди 3 часа

  Имаш голям тамант

 2. Anelia Kokalinska

  Anelia Kokalinska

  преди 23 часа

  Толкова много я харесвам. Не спирам да я слушам. Когато нещо е качествено, то трябва да се слуша нон стоп. Нали? ❤️❤️

 3. Антон Ангелов

  Антон Ангелов

  преди ден

  Отдавна не е имало, нещо толкова смислено. Браво.

 4. Kristin Sokolova

  Kristin Sokolova

  преди 2 дни

  Напомня ми за красавицата извяра

 5. Maya Petrova

  Maya Petrova

  преди 2 дни

  Звучи супер!

 6. Stoqn Vasilev

  Stoqn Vasilev

  преди 3 дни

  Страхотен клип,страхотна песен, а частта на Лъчо направо докосва душата...

 7. Кати К.

  Кати К.

  преди 4 дни

  Отворих я без да искам и взе, че ми хареса! 😜

 8. Georgi Stoyanov

  Georgi Stoyanov

  преди 5 дни

  тази песен е супер добра

 9. Petar Dimitrov

  Petar Dimitrov

  преди 6 дни

  Наистина песента е доста хубава. Има замисъл в нея, но едно не мога да разбера, защо сюжета на клипа е краден. Облекло, цветове, атмосфера, всичко е взето следователно това е плагиатство. “Историята на прислужницата” е сериал с голяма история в него и послание, а песента не може чак до такава степен да се сравни с него. Жалко че не сте успели да измислите нещо, което да бъде НОВО и ОРИГИНАЛНО.

  • Buddubbaz Tape

   Buddubbaz Tape

   преди 6 дни

   Petar Dimitrov вселенски са ни различнията в мисленето. Няма кражба :)

  • Petar Dimitrov

   Petar Dimitrov

   преди 6 дни

   Buddubbaz Tape Аз разбирам, какво искате да ми кажете и вниквам доста внимателно в думите ми. Не се чувствам горд и не се бия в гърдите, че знам сериала и един вид съм ви “хванал в крачка”. Дразни ме факта, че в мъзикалния бизнес в България няма оригиналност, индивидуалност и отличаване на Аз-а. Виждам фактите, които сте описали, за розата, за Лъчо, за ходенето по стъкла, но.... има едно голямо НО, вашата продукция няма да е свързана НИКОГА с оригиналност, а със СЕРИАЛА, защото както казах в предишните си коментари, това е плагиатство. И да, радвам се, че българин е направиш толкова скъпа продукция и не, не се радвам, че за пореден път се краде идея. Благодаря и аз за отделеното време !

  • Buddubbaz Tape

   Buddubbaz Tape

   преди 6 дни

   @Petar Dimitrov Въобще не вникваш в това, което съм ти написал по-горе. Относно нашата индивидуалност, може да я видиш в идеята, която съм милион процента сигурен, че няма да я срещнеш на друго място, а именно това, че тя ходи боса по стъкла. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, как Лъчо, дава един нов живот на една роза в токсична среда. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, как пресъздаваме неща, които никой друг във България не е посмял да направи до сега. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, че няма друг такъв музикален клип. Знаеш ли кое ме дразни? Дразни ме това, че хората във България не ценят своите артисти. Няма да кажат никога "ехааа, това верно ли са го направили българи, ама как са успели да пресъздадът, толкова бюджетен сериал". Винаги ще тръгнат в другата посока, мислят си, че е гениално отритие, да намерят сериала, който го знае цял свят и навсичкото отгоре съм го сложил в описанието и за никой не е тайна и не е откритие. Хората са комплексирани, опитват се, чрез това толкова нелепо разкритие да си вдигнат емоционалното състояние - "ХА, видяхте ли, открих от къде са го копирали". Ма какво копиране, радвайте се, че ние като българи имаме пръст в световна продукция. Благодаря ти за мнението, уважавам го. Обаче се усмихни и се зарадвай, че говорим един език с теб, стъпваме на една земя, дишаме един въздух и се наричаме българи и че това, което гледаш го е направил един българин като теб, а това е прекрасно ! Поздрави !

  • Petar Dimitrov

   Petar Dimitrov

   преди 6 дни

   Buddubbaz Tape Отмествате темата и започвате да говорите за друго нещо. Радвам се, че сериал като този ви е вдъхновил, но това, което искам да ви кажа е различно и за съжаление се правите, че не ме разбирате. Не съм съгласен талантлив екип като вас да не създаде нещо ОРИГИНАЛНО, а да копира вече познатото. Факт няма друг клип като вашия, но има ЦЯЛ СЕРИАЛ, който съществува. В тази посока на разговор въпросът ми е: Къде е вашата индивидуалност в този проект, освен текстът ?

  • Buddubbaz Tape

   Buddubbaz Tape

   преди 6 дни

   @Petar Dimitrov Това е все едно да кажеш, че хората създали сериала са копирали романа. Или този, който е написал романа е копирал облеклото на едновремещни прислужници. Изкуството винаги е било взаимно вдъхновение.

 10. xPlodeBG

  xPlodeBG

  преди 6 дни

  Който видя Алпер Чочев и Васето (Picpukk) да лайкне!

 11. Venstislava Bankova

  Venstislava Bankova

  преди 7 дни

  Много въздействащ текст, дълбок и докосващ. ОБИЧАМ песните оставащи в теб усещане за прераждане... карат те да се замисляш, а не празни рими. Още веднъж ПОКЛОН пред таланта на младите изпълнители, УСПЕХ!

 12. MaltyyBG

  MaltyyBG

  преди 8 дни

  Само аз ли намирам клипа и музиката в началото сходни с тези на Rammstein - Deutschland?

  • Buddubbaz Tape

   Buddubbaz Tape

   преди 8 дни

   Да

 13. Mariana Ivanova

  Mariana Ivanova

  преди 9 дни

  *ВЪРХЪТ!🇧🇬* *Аплодисменти!!* 🎶👏🌟🔝🌟👏😍

 14. Stiliyan Ivanov

  Stiliyan Ivanov

  преди 9 дни

  Аммь ко да кажа? М бива ба... Оть да не бива? Само дет се притесних за жената да не си изкълчи краката...

 15. Cvetence 6areno

  Cvetence 6areno

  преди 9 дни

  💎

 16. Валентина Брънкинова

  Валентина Брънкинова

  преди 10 дни

  По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Когато затвориш очи можеш ли мислено да ме обичаш. Бронята рицарска да не събличаш. Душата крещи гола за тебе сега я събличам. Без тебе рая е ад в твоите мисли дълбоко отлитам. Сега отваряш очи виждаш света, но за теб аз съм друга. Добре дошъл си при мен, но не търся услуга. Всичко гори в мене остана голяма заблуда. Без тебе рая е ад... [Припев:] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са само петъчни. Отричаме макар да ни личи научихме очите да лъжат като усти и ако съм солта в тая рана то тогава и за двама ни е... [Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Share ПОПРАП Още на: textove.com/lacho-skandau-vesi-boneva-netsafnali-rozi-tekst Благодариние на textove.com

 17. Svetlio Lalov

  Svetlio Lalov

  преди 11 дни

  Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са петъчнк

 18. Svetlio Lalov

  Svetlio Lalov

  преди 11 дни

  Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Когато затвориш очи можеш ли мислено да ме обичаш. Бронята рицарска да не събличаш. Душата крещи гола за тебе сега я събличам. Без тебе рая е ад в твоите мисли дълбоко отлитам. Сега отваряш очи виждаш света, но за теб аз съм друга. Добре дошъл си при мен, но не търся услуга. Всичко гори в мене остана голяма заблуда. Без тебе рая е ад... [Припев:] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са само петъчни. Отричаме макар да ни личи научихме очите да лъжат като усти и ако съм солта в тая рана то тогава и за двама ни е... [Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам

 19. Karolina Petrakieva

  Karolina Petrakieva

  преди 12 дни

  Идеята за клипът свързана ли е със сериалът "История на прислужницата"?

  • Buddubbaz Tape

   Buddubbaz Tape

   преди 8 дни

   Да, даже сме част от екипа им :)

 20. Maria Andreeva

  Maria Andreeva

  преди 12 дни

  💓💓💓💓💓💓

 21. bjo

  bjo

  преди 12 дни

  Уникален клип

 22. Boyan Boyanov

  Boyan Boyanov

  преди 13 дни

  Някой има ли информация, как се интерпретира този текст? Тоест оригиналният замисъл на автора. А и собствени тълкувания ще е интересно всеки да напише.

 23. Boyan Boyanov

  Boyan Boyanov

  преди 13 дни

  По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Някой има ли информация, как се интерпретира този текст? Тоест оригиналният замисъл на автора. А и собствени тълкувания ще е интересно всеки да напише.

 24. Stefan Georgiev

  Stefan Georgiev

  преди 13 дни

  Страхотни, невероятен саунд, уникален клип :-)

  • В К

   В К

   преди 8 дни

   Обичам те

 25. marina1013n

  marina1013n

  преди 14 дни

  Силна, емоционална и разтърсваща песен! Кара те да настръхваш от вълнение!

 26. ROS

  ROS

  преди 14 дни

  С това заглавие искате да прокламирате неефективността на тежката индустрия да запази живота на нашата планета, тайно обединявайки се с Грета Тунберг?

 27. Klaudiq Mihailova

  Klaudiq Mihailova

  преди 14 дни

  Истински шедьовър!

 28. Alter Nativa

  Alter Nativa

  преди 15 дни

  Крутая песня!!! Много поздрави с яко парче! ))

 29. Biliana Atanasova

  Biliana Atanasova

  преди 16 дни

  Невероятна!💛 Страхотни сте !👏

 30. Maria Dimitrova

  Maria Dimitrova

  преди 17 дни

  Прекрасна песен ❤

 31. Supporter

  Supporter

  преди 18 дни

  Веси Бонева е добра, но Лъчо е топа! :')

 32. George G.

  George G.

  преди 18 дни

  spored vas kuv e varianta Lucho da si hwane jena i Toto da ne q ebe ?

 33. Madoxize

  Madoxize

  преди 19 дни

  Ужас, защо семпъла трябва да е от Unforgettable........ Ъ, Stolen/Stalin alert ⚠ Лъчо е GOAT tho

 34. aleks j.

  aleks j.

  преди 19 дни

  Песента е просто класа! Есно голямо браво на целия екип! ⭐️

 35. Силвия Йорданова

  Силвия Йорданова

  преди 19 дни

  Такава музика искам да има! ❤️

 36. ioanna forever

  ioanna forever

  преди 20 дни

  Супер песничка номер 1 💗

 37. Cvetina Petrpva

  Cvetina Petrpva

  преди 20 дни

  😍 ще е хубаво да има и текстът преведен на английски, доста вдигнахте нивото

 38. Ася Кръстева

  Ася Кръстева

  преди 21 ден

  Ето, може - смислен текст, красива музика, умение за пеене (можеща певица), клип със сюжет - прекрасен, погледът следи с интерес, душата се “храни”. И всичко това подправено с качество, стил и класа! 💐 Поздравления!

  • Martin Velchev

   Martin Velchev

   преди 17 дни

   Все пак могло да се случи :D ... Уви все по рядко срещано :(

 39. Биляна Боянова

  Биляна Боянова

  преди 21 ден

  Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път.... ❤️ Уникална песен!

 40. Darin Mitev

  Darin Mitev

  преди 22 дни

  Сцената с Лъчо и розата малко ми напомня на Малкия принц. Красиво е!

 41. Марина Събева

  Марина Събева

  преди 22 дни

  1 минута само кадри 😒

 42. Teodor Valkadinov

  Teodor Valkadinov

  преди 23 дни

  Супер готино парче. Браво!

 43. Янко смаилов

  Янко смаилов

  преди 23 дни

  Cqlata pesen pravi lico

 44. Super SaiyanX

  Super SaiyanX

  преди 23 дни

  Strange things ❤️🔥❤️

 45. Silvia Hinkin

  Silvia Hinkin

  преди 23 дни

  Under his eye. 🔥

 46. mish mash

  mish mash

  преди 23 дни

  AZOV!

 47. Georgi Penev

  Georgi Penev

  преди 23 дни

  Уау!

 48. Галина Петрова

  Галина Петрова

  преди 23 дни

  Много силна!😚

 49. Eli K.

  Eli K.

  преди 24 дни

  Страхотна! 💕🎼🎵🎶🔊

 50. CJ

  CJ

  преди 24 дни

  Evisceration plague

 51. Daisylovesmed

  Daisylovesmed

  преди 24 дни

  Класна песен пълна с артистичност и смисъл. Усещам западно звучене и това много ме радва. Евала на хората, които изкарват българската музика на едно ново ниво, а клипът е уникален, наистина! Чудесен проект

 52. babadjanaa video

  babadjanaa video

  преди 24 дни

  Лъчо......!!!!

 53. илона цаловска

  илона цаловска

  преди 25 дни

  много добре направен клип!

 54. Georgieff

  Georgieff

  преди 25 дни

  Кой друг прочете надписа долу вдясно YES BABY 😀✋

 55. Georgi Nenov

  Georgi Nenov

  преди 25 дни

  KUDE E AZIS?

 56. 4i40 Toni

  4i40 Toni

  преди 25 дни

  Брутална песен. Настръхнах докато вървеше. Моят номер едно в трендинга!

 57. Shandi Rangelov

  Shandi Rangelov

  преди 26 дни

  dobre chee Lucho

 58. Bubby Mustard

  Bubby Mustard

  преди 26 дни

  продукцията е супер

 59. Мiglena Мicheva

  Мiglena Мicheva

  преди 26 дни

  Handmaid's tail визия😀.

 60. Ivona Jivkova

  Ivona Jivkova

  преди 26 дни

  Не мога да разбера тези,които дислайккват.. .Ако не ви харесва нещо,просто не гледайте и не слушайте...Big hand for this song!!!!

Напред